top of page
nieuws
haar achtergrond.png

Beste klant

 

Goed nieuws!

Ondanks een 3-tal weken vertraging, kan ik met jou met veel plezier melden:


Op maandag 22 augustus open ik de deuren van het nieuwe kapsalon!


Dit keer niet meer in Hamme, maar in Tielrode.
Ons adres: Burmtiendestraat 102, 9140 Tielrode.

 

Wat kan je verwachten?

Het concept blijft ongewijzigd De vertrouwde stoelen en ook de gratis koffie, thee of water zal klaar staan. Ik werk nog steeds alleen en klant-op-klant.
Geen wachtrijen, geen drukte… zo blijft het voor iedereen aangenaam vertoeven.
Ook het familiale karakter blijft behouden. Ik verwelkom jullie graag in onze nieuwe woning!

Ik blijf voorstander van een kleinschalig kapsalon, dus in dat opzicht kan je opnieuw rekenen op de vertrouwde manier van werken.

Wat is er gewijzigd?

* Een zeer belangrijke factor om rekening mee te houden is dat het kapsalon op een eerste verdieping is gelegen. Deze ruimte is enkel bereikbaar met de trap.
Ik weet dat dit niet voor iedereen evident en toegankelijk is, maar de ruimte verleent zich ideaal voor een kapsalon. Hierdoor heb ik deze keuze gemaakt.

* Er is wel meer plaats voor een toekomstige koffie -en zithoek, meer plaats voor speelgoed voor de wachtende kindjes en in de toekomst gaan we alles heel groen en gezellig inrichten. Hierdoor hoop ik nog meer een plaats te kunnen bieden waar je even tot rust kan komen.

* Binnenkort zal ook een nieuwe website online gaan. Na 5 jaar was deze wel even aan vernieuwing toe 

* Opgelet! Helaas worden de prijzen aangepast. Ik probeer dit steeds zo lang mogelijk uit te stellen en zo democratisch mogelijk te houden, maar door de prijsevolutie van het afgelopen jaar ben ik echter ook genoodzaakt om mijn prijzen aan te passen. Hou dus rekening met een prijsstijging van €1 tot maximaal €4. Dit afhankelijk van om welke behandeling het gaat. De aangepaste prijslijst komt binnenkort online (op de nieuwe website).


Afspraak maken?

Afspraken maken kan pas vanaf dinsdag 16 augustus om 9u30.
Dan ga ik permanent de telefoon proberen bemannen en zo goed als mogelijk op alle oproepen, sms'en en e-mails proberen antwoorden. Kan je mij niet onmiddellijk bereiken, dan probeer ik zo snel mogelijk terug te bellen.
We hebben voor de opening nog redelijk wat werk voor de boeg, dus gelieve deze datum te respecteren.

 

Het weekend van vrijdag, zaterdag en zondag 12, 13 en 14 augustus ben ik onbereikbaar. Ook voor algemene vragen of het bestellen van kleurpakketten ben ik niet beschikbaar.

Vanaf 22 augustus vliegen we er dus opnieuw in. Ik probeer zoveel mogelijk avondopeningen te voorzien, zodat wie uitsluitend buiten de daguren kan, ook snel een afspraak kan maken.

Hieronder ook alvast de snelste route vanuit Hamme naar het nieuwe adres.

Je volgt best de rijksweg (N41) tot aan de laatste lichten voor de E17. Daar ga je rechts de kettermuitstraat in (richting Sint-Niklaas). In de eerste bocht rij je rechtdoor (Oude Heirbaan) en blijf je de weg volgen. Dan is het de eerste straat op je linkerkant
(Burmtiendestraat). Het kapsalon situeert zich in het laatste huis aan de rechterkant.

 

 

 

 

 

 

We tellen alvast af naar 22 augustus!

Hopelijk tot snel 


Karen

Knipsel.JPG
bottom of page