haar achtergrond.png


Kapster Karen gaat verhuizen

 

Beste klanten

Iedereen die mij goed kent, weet dat ik hou van nieuwe uitdagingen.

Om een lang verhaal kort te maken: eind mei verhuizen we naar Tielrode.

De afgelopen 2 jaren waren voor mij, op zijn minst gezegd, heel speciaal. Enerzijds waren er de verplichte sluitingen, vele annulaties en quarantaines, financiële onzekerheden, zeer hoge flexibiliteit-vereisten, telkens weer het aftellen naar DE dag dat we opnieuw de deuren mochten open doen…
Anderzijds heb ik des te meer beseft hoe graag ik mijn job doe. De uitdagingen en creativiteit van het beroep, de aangename babbels, de nieuwe klanten die ik mocht verwelkomen… doen mij beseffen wat een leuk beroep ik heb!
Het was een periode met up’s en down’s en veel denkwerk. Maar alles heeft zijn voor- en nadelen.

Als ik verplicht wordt om stil te staan, kan ik alleen maar dromen van hoe ik de zaak kan verbeteren. Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen en ook nu hebben we (Tom en ik) op professioneel vlak enkele knopen doorgehakt.

Zowel het tuinbedrijf als het kapsalon hebben het potentieel om te groeien. We zijn 2 gedreven mensen en willen graag vooruit, vernieuwen en onze dienstverlening verbeteren. Na vele rondetafelgesprekken hebben we in december de knoop doorgehakt om op zoek te gaan naar een nieuwe woning.

Een beetje sneller dan verwacht, hebben we deze gevonden in Tielrode. Onze beide zaken kunnen hierin terecht.
Ook voor ons, als gezin, hebben we hier onze droomwoning gevonden.


Velen van jullie hebben me geleerd om dromen niet uit te stellen, want spijt komt altijd nadien.
Ik heb dit advies zeer nauw genomen.

Het kapsalon zal dan ook mee verhuizen, maar moet daar nog ingericht worden. Dit wil zeggen dat ik er enkele maanden van tussen zal moeten gaan.
Op 11 mei zal het kapsalon sluiten. Hopelijk zal ik vanaf september/oktober mijn werkzaamheden kunnen voortzetten in de Burmtiendestraat 102 in Tielrode.
Deze locatie ligt op 6,7 km, een tiental minuutjes rijden, van onze huidige woning.

Natuurlijk heb ik heel veel zin om deze nieuwe uitdaging te aan te gaan. Maar het brengt ook gemende gevoelens omdat ik weet dat niet iedereen kan of zal mee verhuizen. Ik zal lieve, fijne en trouwe klanten achterlaten na al die jaren hier in Hamme.
Toch wil ik jullie laten weten dat jullie van harte welkom zijn op de nieuwe locatie!
Zelfs al is het maar sporadisch.

Wil je graag op de hoogte blijven van de verhuis en de toekomstige opening? Dan kan je door jouw gsm-nummer, e-mailadres en/of adresgegevens achter te laten in het kapsalon of via deze LINK.
Ik zal deze gegevens verwerken (voor eigen gebruik!) en jullie op de hoogte houden van zodra de opening gepland is.

Via deze weg breng ik jullie graag op de hoogte van onze verhuis, want onze huidige woning zal binnenkort te koop komen. Dit ook met veel gemende gevoelens, want we hebben hier een super fijne thuis in een fantastische straat (met de beste buren ooit!).

Afspraken maken zal dus nog kunnen tot en met 10 mei. Reserveer tijdig jouw plaatsje, want volzet is volzet.

 

Liefs

Karen

Tijdelijke klantenstop op zaterdag en weekavonden
 

Beste klanten

De afgelopen 2 jaar heb ik mijn klantenbestand ruim zien verdubbelen. Ik zie dit als een groot compliment en blijk van waardering.

Als kapster wil ik steeds de beste zorg voor uw haar kunnen geven. In mijn kapperszaak streef ik dan ook naar een optimale balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Ook de kleinschalige en persoonlijke aanpak zijn enkele waarden die ik voorop wil blijven stellen.

 

Om alle huidige klanten mijn diensten te kunnen blijven garanderen, ben ik genoodzaakt om een klantenstop in te voeren op zaterdagen en tijdens de avondopeningen. Momenteel werk ik vaak 2 avonden per week en ook op zaterdagen zijn werkdagen van 10 uren geen uitzondering meer. Om zelf voldoende tijd in mijn gezin te kunnen investeren, neem ik dus geen nieuwe klanten meer aan tijdens deze momenten.

Uiteraard zijn nieuwe klanten steeds welkom tijdens weekdagen!

Opgelet: woensdag is nog steeds mijn sluitingsdag ;-)


Ik dank u alvast voor uw begrip!